Lyssna på poddavsnitt med Storkriket

– Det skriver vi under på 🤝

Det sägs mitt i Fontänhusets poddavsnitt: Biosfärfestival! – eftersom Storkriket och Fontänhuset är rörande överens om att naturen behöver bli mer tillgänglig för alla. Det behöver bli enklare och mer lockande att ta sig ut och vistas i olika naturområden, och då kan inte bilen vara avgörande. Det är något som vi behöver göra för både miljö och människa. Vi behöver en kombination av lösningar, och att vi ser alla i samhället.

Här lyssnar du på podden

Fler pärlor som podden bjuder på:

🌞 – En från publiken berättar att när man upptäcker hur fantastiskt vackert det är – så bryr man sig mer om det. Men det får samtidigt inte bli för mycket folk. Den insikten sparkar igång ett samtal om varför vi behöver och hur man gör för att kanalisera människor.

🥕 – Dippa fler morötter! Ett bra tips från en i publiken efter en kortare diskussion om huruvida närodlat från biosfärområdet är en grej. Visst är det det, särskilt saker i säsong och som passar bra att odla just här.

🏃‍♀️ – Djur på torget, basket för bebisar och nedgrävda bilar under torget. Spännande och kreativt. Man blir klart nyfiken. Det hör du mer om 40 minuter in.

🛸 – Flytta inte klimatutsläppen till någon annanstans. Punkt.

Mer om Fontänhuset

Fontänhuset är en ideell förening och är en träffpunkt där de tillsammans med personer som har eller har haft kontakt med psykiatrin umgås och deltar i aktiviteter.

Poddavsnittet – en del av biosfärfestivalen

Podden är en inspelning med livepublik under Biosfärfestivalen 2022.

Jag vill läsa mer biosfärfestivalen

Gillar du det du läser?
Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkedin
Dela på Pinterest

Leave a comment

Translate »