Lunchwebinarier om destinationsutveckling!

Varmt välkomna till en rad unika utbildningstillfällen - utan kostnad!

Under våren bjuder vi in till en rad inspirerande lunchwebinarier! Maria Rosén och Marcus Eldh kommer vid fyra tillfällen föreläsa om olika aspekter av destinationsutveckling, såsom målgrupper, värdskap, samarbete och paketering av upplevelser. 

Hur stärker man en plats genom samarbete och nätverkande?

14/2, 12:00-13:00, Maria Rosén

Maria berättar om hur Järvsö startat sin resa mot att bli en hållbarare besöksort och visar exempel på hur Järvsö lyckats bli en plats med en stark besöksnäring som attraherar besökare och nya invånare.

Skapa Upplevelser som säljer!

28/2, 12:00-13:00, Marcus Eldh

Marcus föreläser om hur man skapar upplevelser och paket för att attrahera fler människor till din verksamhet. Det blir konkreta tips, inspiration och vägledning för hur olika samarbeten och prissättningar kan se ut.

Värdskap och lönsamhet går hand i hand.

13/3, 12:00-13:00, Maria Rosén

Tillsammans pratar vi om betydelsen om värdskap där Maria visar exempel på hur bra värdskap och lönsamhet går hand i hand, och visar ett inspirerande case hur ett företag, tack vare sitt värdskap, fått utmärkelsen ”Bäst i Sverige”.

Så når du ut till rätt målgrupp!

20/3, 12:00-13:00, Marcus Eldh

Hur lanserar man en upplevelse så att någon hittar den och finner den så pass attraktiv att personen trycker på boka-knappen. Marcus lotsar oss genom flera exempel på hur andra har gjort för att nå ut med sina upplevelser lokalt, nationellt och internationellt.

Vill du veta mer om Marcus och Maria?

Marcus Eldh - WildSweden

Under mina 20 år som turismföretagare har jag varit med och arrangerat många föreläsningar och workshops för att dela med mig av mina erfarenheter till andra turismföretagare. Jag har anlitats av alla regioner och nästan alla kommuner runtom i Sverige från Kalix i norr till Trelleborg i söder.

Via mina uppdrag har jag träffat tusentals turismföretagare och fått ta del av deras utmaningar och framgångsfaktorer. Det gör att jag har fått en bred förståelse för vilka behov som finns ute i landet och vilka insatser man kan genomföra för att verkligen nå resultat.

Fotograf: Sofie Werner

Maria Rosén - Utveckla Hälsingland

Maria tror på att hela Sverige ska leva och ser styrkan i att gemensamt utveckla platser och varumärken för att få det att hända. Med gedigen erfarenhet av starka varumärken och arbetsplatser, på bland annat SF Bio, Michelin och SAS och de senaste 5 åren som marknadschef på Destination Järvsö startade hon 2022 eget företag. Fokus för Marias företagande är att genom samverkan och nätverk utveckla platser där invånare, besökare, företag och föreningar blomstrar tillsammans.

Psst!

Marcus och Maria har redan nu skickat hälsningar till oss i Storkriket! Kika här nedanfönför!

Webinarierna arrangeras inom Leader-projektet "Vår plats i Biosfären"!

Gillar du det du läser?
Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkedin
Dela på Pinterest

Leave a comment

Translate »