Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Webbinarium+frågestund om Storkrikets ansökan till Unesco

4 oktober 2023 . 18:00 - 19:30

Välkommen till ett webbinarium där vi presenterar innehållet i Storkrikets förslag till Unesco-ansökan. Ställ frågor till verksamhetsledare och biosfärkoordinator Anna-Karin Poussart.

 
Länk till sändningen 4 okt.
Webbinariet sänds via tjänsten Teams. Ingen anmälan behövs.

 

Testa gärna länken redan nu

Testa gärna om du kommer in via länken redan nu. Du kan komma fram till steget ”När mötet börjar får personer veta att du väntar.”

Via dator ska du kunna logga in via din webbläsare, Microsoft Edge eller Chrome rekommenderas. Det mesta fungerar även på Firefox och Safari, men eventuellt kan du inte sätta på din video vid frågestunden. Tittar du från en mobil/surfplatta behöver du ladda ner appen Teams och logga in som gäst.
 

Du kommer inte höras eller synas – om du inte vill

Antagligen kommer det dyka upp frågor om du tillåter användningen av din mikrofon/ljud och kamera/video när du försöker komma in i webbinariet. Men väl inne i webbinariet har vi stängt av denna funktion, så du kommer inte kunna höras eller synas när webbinariet börjar. Bara det namn du anger kommer synas för oss och andra deltagare.

Men om det finns tid och det blir läge i slutet av webbinariet, efter presentationen är färdig – kan vi komma att möjliggöra ljud/video för er som deltagare. Om du då vill ha möjlighet att höras/synas behöver du godkänt tillgången till din mikrofon/kamera.
 

Ställ frågor via chatten

Chatten är aktiv under hela webbinariet.
 

Webbinariet spelas in

Vi spelar in webbinariet.
 

Vid tekniska problem

Får du tekniska problem kontakta info@storkiket.se så försöker vi hjälpa dig, men tänk på att det kan röra sig om inställningar på just din dator/webbläsare/mobil. Vi spelar in webbinariet så du kan se det i efterhand.

 


 

Välj mellan två tillfällen

Välj mellan två tillfällen. Båda tillfällena välkomnar både privatpersoner och representanter för organisationer – men tillfället på kvällstid förväntas kunna locka fler privatpersoner och föreningsaktiva, medan tillfället på arbetstid förväntas locka fler verksamhetsrepresentanter.

 

Skicka in din fråga i förväg

Om du vill får du gärna ställa din fråga i förväg.

Skicka in din fråga
 

Bakgrund och läs mer

För att Storkriket ska kunna gå från utsedd biosfärkandidat till att bli ett beviljat biosfärområde – behövs en formell ansökan skickas in till Unesco. Ett första förslag till ansökan är nu framtagen och finns tillgänglig för alla att tycka till om mellan 1 september och 31 oktober. Inskickade synpunkter kommer att tas i beaktan i färdigställandet av den slutgiltiga ansökan – som sedan behöver godkännas på lokal, nationell och till sist internationell nivå.
Läs mer om ansökan / skicka in synpunkter på förslaget.
 

Foto: Per-Erik Larsson (bildpix). Illustration Design Circle.

Detaljer

Datum:
4 oktober 2023
Tid:
18:00 - 19:30
Translate »